Christmas is no time for a diet.

Hur mycket storstadsvarning är det inte när man blir alldeles till sig av att träffa en livs levande katt?
Jag får ursäkta mig med att min mamma är väldigt allergisk mot pälsdjur, och att jag aldrig riktigt fått utlopp för min enorma kärlek till de allra flesta ulliga, gulliga djur. Hey, jag har 11 gosedjur i sängen när jag sover...

Igår anlände vi till min sambos morbrors hus för en juldagsmiddag fylld av kusiner och morföräldrar och kusinbarn, och redan utanför dörren möttes vi av en stor grå pälsboll, spatserandes på verandaräcket med svansen i vädret. Jag blev, naturligtvis, alldeles till mig. Pälsbollen visade sig heta Snöboll, en kastrerad hankatt vars enda nöjen här i livet är att gosa, sova och - framför allt - äta. Det sistnämnda nöjet har resulterat i en anmärkningsvärd kroppshydda, och såhär till jul var Snöboll satt på diet. Hur grymt är inte det?! Jag och Elin klarade inte av att se honom gå och kasta suktande kattblickar efter läckerheterna på julbordet, så vi matade honom i smyg med tjocka skivor lax, medan släkten högg in på sillen. Jag är säker på att han skulle gjort samma sak för mig, om rollerna varit ombytta.

Kommentarer
Postat av: Minna

tråkigt att din mamma är allergisk :(

Postat av: ronnie

hehe bra karmagardering där ;)

2007-12-27 @ 10:29:53
URL: http://www.wasabilicious.blogg.se
Postat av: Lina

Du, jag har haft ulliga gulliga djur omkring mig i hela mitt liv, och jag har fortfarande ett enormt behov av att gosa med alla pälsdjur jag får syn på!
Trots att det alltid funnits jättemånga djur av alla de slag så blir jag fortfarande helt till mig om jag ser en katt när jag är ute och går, eller för all del bara en ekorre. :)

2007-12-27 @ 23:49:12
URL: http://mjorf.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback