Stress for success

Två upptäckter angående min kropp (framför spegeln):

1) Jag har inte kvar mitt förhatliga fett på ryggen ovanför byxlinningen. "Success!" tänker jag.

2) Jag håller på att bli för mager för mina kläder. "Not so success", inser jag.
FAN.

Det blir bra att gå till läkare på måndag, känner jag. Jag har inte råd att köpa en ny garderob, jag kan inte sy in kläder, jag behöver se ut som vanligt.

Ännu en bra anledning för er alla att inte
satsa på Beach 2007. Så, ni ser snyggare ut i bikini - men det är rätt schysst att kunna ha sina kläder när man inte ligger på stranden också.

(Nej, jag bantar inte. Absolut inte. Jag rasar i vikt ändå. Det äcklar mig lite.)

Kommentarer
Postat av: Stina

Jag har också tappat lite vikt det senaste... tyvärr! =/ Vet inte varför faktiskt.. Aja, tur att det är kalas på ingång så jag kan äta massa tååårta hihi :p Kram på dig!

Postat av: Sanna

Det var ju det som hände mig! 1-2kg i veckan. Jätteläskigt var det. Nu äter jag enbart fett och godis och står på stadiga 52kg. You should try it! Eller gå till en läkare. Det är kanske smartare.

2007-04-25 @ 13:58:59
URL: http://sciatica.blogg.se/
Postat av: Nova

Jag rasade också i vikt ett tag, det var trevligt att få smalare lår och plattare magen, men inte så kul när brösten försvann och revbenen syntes genom kläderna :/

2007-04-25 @ 18:16:40
URL: http://splodgy.org/nova
Postat av: linnea

Det verkar vara ett "fenomen". Har även hänt mig, speciellt i höstas. Lite läskigt men inte helt ovälkommet (för mig iaf).

2007-04-25 @ 19:19:55
URL: http://linneah.bilddagboken.se
Postat av: Victoria

...Och jag som är sur över att jag slutat tappa vikt. Men jag förstår, du är redan smal och vill nte blir "för smal" om det nu finns något som heter det. Hoppas att det vänder! Tänkte också tillägga att det är så sjukt jobbigt när folk omkring en frågar om man äter tillräckligt, om man har problem osv bara för att man är smal. Du kanske vet vad jag pratar om!

2007-04-25 @ 20:39:17
URL: http://svartvitlila.blogg.se
Postat av: Robert

Ät så många kalorier som kroppen behöver varje dag, som du förbränner delat på 3-5 måltider så ska det inte vara några problem. Kanske lätt att säga men tycker man det är svårt kan man alltid ta kontakt med en dietist eller liknande.

2007-04-25 @ 23:00:08
Postat av: Hanna P

det där hände mig en sommar, 7 kg poff borta, men jag tror på att allting går som en bergochdalbana i livet såatt.

2007-04-26 @ 21:03:41
URL: http://hannapannapersson.blogspot.com
Postat av: Emme

Förlåt med jag måste bara fråga. Menar du allvar? För att vara en person som verkar uppmana tjejer att inte böja sig för idealen och som dessuton skriver saker som att läkaren sagt åt dig att du är alldeles för smal, så verkar du lite väl lycklig över att ha förlorat det där extrafettet på ryggen. "Extrafettet på ryggen"? Ursäkta. Du är helt sinnessjukt smal och om du nu vill undvika att ge dina läsare och efterföljare (som antagligen många är i gymnasieåldern) ätstörningar så kanske du kan tänka lite mer på vad du säger. Visst. alla har olika uppfattning om din egen kropp men att tala om ryggfett i ditt fall är helt makalöst löjligt.

2007-05-11 @ 11:58:26
Postat av: Wilhelmastri

Excellent site.

2008-09-01 @ 08:15:37
URL: http://wilhelmastri.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback