And it never goes away

Jag har precis gått emot mina principer och svarat på en enkät om festivalminnen, eftersom det råkade vara urgulliga Ida som frågade. (I vanliga fall anser jag att det tar för mycket energi att svara på... ja, någonting alls. Jag är so damn weak.)

Svaren skulle helst ackompanjeras av en bild, och eftersom jag just skrivit om festivaler och popmusik blev det en riktig mysbild - som får funka som en dagens outfit, också. Lite old school-Annika, faktiskt.



Vit oversizeskjorta, Vero Moda
Svarta jeans, Cheap Monday
Vita Converse All Stars (skomodellen som tydligen fyller 90 år i år, lärde jag mig i King. Tänka sig.)

Jag har haft konstant huvudvärk i fem dagar nu, och den blir bara värre. Jag ringde sjukvårdsupplysningen och blev uppmanad att boka en massagetid snarast, särskilt med tanke på att min rygg, nacke och axlar är så stela att jag varken kan stå, sitta eller ligga bekvämt. Jag lovade att göra det.

"Men jag vet inte om jag beställer någon tid ändå", muttrade jag efter att jag lagt på. "Massage verkar ju skitdyrt."
(Misstrogen blick från Marcus håll.)
"Annika... menar du att du kan köpa kläder för tusentals kronor utan att blinka, men du kan inte lägga en femhundring på din hälsa?!"
Ehmm.
"Men alltså, clothes are forever ju, massage är så förgängligt. Man kan inte ha på sig massage, eller hur?"
(Misstrogen blick igen.)

Jag beställde en tid. 420:- kostar det. Han är sjukgymnast också, specialiserad på spänningshuvudvärk och migrän - som ju även råkar vara mina paradgrenar. Sounds like a perfect match.

Snälle herr brevbäraren (jag är inte könsdiskriminerande, det är en herr brevbärare) kom nyss med Billie the Vision & the Dancers nya skiva! Som jag redan tipsat om finns några låtar uppe på deras Myspace också. (Du behöver inte anmärka på det här, Peter, jag vet att din musiksmak är mycket häftigare än min.)

Kommentarer
Postat av: Annika

Ja fy fan. Spänningshuvudvärk är inte att leka med. Du gör rätt i att investera lite i din egen hälsa :)

Postat av: Loos

hej din goding! trist med huvudvärk och sånt >___< ska du på billy the vision i linköping ikväll? det ska vi! i så fall ses vi där söt. när din värk är över och det finns tid så har jag ett kreativt sug i mig som säger: jag vill fota annika.

2007-04-20 @ 12:23:37
Postat av: Tokyo-Linda

Jag känner igen mig så väl i det där, och jag har t.o.m. 3 vänner som är utbildade massageterapeuter och säger att de kan hjälpa mig gratis och jag får ändå inte ändan ur vagnen att ta tag i hälsan... Som om någonting annat egentligen kunde vara viktigare :P
Converse All Stars 90 år?? My god.

2007-04-20 @ 12:32:51
URL: http://tokyotidbits.blogspot.com
Postat av: Peter Fernold

Klart jag måste anmärka, fast en annan grej överskuggar det hela. Nämligen det faktum att du lägger 420:- på något som du har gratis i hemmet. Dvs två händer som ju borde massera dig dagligen. Eller hur, Marcus?

2007-04-20 @ 13:18:31
URL: http://thefindumonde.wordpress.com
Postat av: Bella

HAHA jag är exakt likadan när det kommer till beslut angående kläder vs. vadsomhelst. Kläder verkar alltid vinna. Men mitt argument är att kläderna ger mig god hälsa samt allmänt välmående, funkar lite som lyckopiller. Some say tragic, I say great fun.

2007-04-20 @ 14:39:31
URL: http://thesixties.blogg.se
Postat av: Loos

Hallå vad hände med min kommentar? Nåväl, det jag sa var att jag hoppas du mår bättre snart. Och sen undrade jag om du nu skulle på Billy The Vision... i Linköping ikväll, för det ska vi! Vore kul att råkas. För det tredje så har jag en kreativitetstvångstanke som säger: du måste fora annika snart.

2007-04-20 @ 14:45:20
Postat av: Marlene

Jag såg dig på Billie the Visionspelningen! Fast jag kände bara igen dig från fatale då. Gillar din stil jättemycket, du ser hur bra ut som helst.

2007-04-22 @ 01:12:40
URL: http://alenblogginghepp.blogspot.com
Postat av: Mimo

Jag var på Billie the vision and the dancers konsert på KB (-: Du är supersnygg som vanligt också!

2007-04-24 @ 21:16:45
URL: http://mimostyle.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback